cartell rugby 26 10El Rugby Tarragona celebra la castanyada del Club el dissabte dia 26 d’octubre aprofitant que els dos equips promeses jugaran a casa. A les 11 del matí els U16 s’enfrontaran contra el Sant Cugat i a les 13h serà el torn dels U18 que disputaran l’encontre amb Castelledefels. En acabar els partits hi haurà dinar i castanyada.

Els més petits del Rugby Tarragona, el mateix dissabte es desplaçaran a Vilanova i la Geltrú a les instal·lacions del SEL Vilanova on s’organitza la primera Jornada d’Escoles de la temporada entre el Rugby Tarragona SEL Vilanova i CEU a partir de les 9 del matí.

Serà un cap de setmana de vilanovins i tarragonins perquè el diumenge 27 d’octubre i al Complex Educatiu de Tarragona tindrà lloc el tercer partit de la fase prèvia de Primera Catalana entre el Rugby Tarragona i el SEL Vilanova a les 12 del migdia. Recordem que els de Vilanova ocupen el cinquè lloc en la classificació i els de Tarragona el penúltim, i que aquest any tenen un gran repte al davant com és mantenir-se dins la categoria.

El mateix diumenge l’Escola del Rugby Tarragona disputarà un partit amistós amb jugadors del King Halls School de Taunton al Complex Educatiu i a les 10,30 h. Dos dies plens de rugby per completar un cap de setmana de castanyada.

 

Força voltors!!