Dissabte 15 de novembre esl jugadors de l’equip infantil descansaven de la lliga i viatjaren a Sant Boi per jugar un triangular amistós amb Sant Boi i Castelldefels RUC; tot i no ser partits oficials el nostre cronista de S16, David Garcia, ens n’ha fet cinc cèntims de com va anar la jornada:

“Aquest cap de setmana no hi havia partit de lliga per als Voltors sub16, però, de cara a preparar l’important encontre davant L’Hospitalet de la propera jornada, han disputat un triangular amistós a Sant Boi amb l’equip local i també amb el club de rugby de Castelldefels. Començaven la ronda de mini partits la Santboiana i el Tarragona. Aquests han gaudit d’una certa superioritat durant els primers minuts, jugant al camp contrari amb bona pressió. Però els de blau no han trigat a demostrar que són a un altre nivell i tan bon punt han agafat el seu ritme han trencat el partit, arribant a fer sis marques sense rebre’n cap en contra.

Al segon mini partit els tarragonins han deixat el seu lloc al camp a un Castelldefels que s’ha presentat ple de jugadors reserves. Aquest cop la superioritat dels locals ha estat encara més gran, permitint-se demostrar els recursos dels seus jugadors. Tampoc aquest cop han rebut cap marca en contra, havent-ne fet fins a nou.

El darrer partit ha vist a un Tarragona jugant amb un cert ofici, fent bé les coses que sap fer i un CRUC que tampoc aquest cop ha pogut aturar al seu rival, degut a la absència dels seus titulars, i que ha tornat a rebre nou marques sense fer cap punt. En resum, Sant Boi ha fet palesa la seva superioritat, Castelldefels ha donat minuts als seus jugadors no habituals i els nostres Voltors, tot i no haver pogut provar les coses planejades per la baixa de molts jugadors, si que ha vist millorar la tasca dels seus xutadors.”