cadets recursAquest dissabte 13 de desembre els Joves Voltors viatjaven per enfrontar-se al CEU, el dominador de la categoria. Un equip que en tota la temporada només havia rebut 28 punts en contra representava un gran repte pels tarragonins.
I el partit va començar. En només deu minuts el CEU es posà davant en el marcador amb un contundent 17 a 0. Tot i una bona disposició dels Joves Voltors, una mica de desconcert i dues lesions el matx es posà costa amunt. Tot semblava indicar que el CEU aconseguiria un victòria segura.
Però aleshores les coses canviaren, des d’aquest moment els Joves Voltors superaren la situació i passaren a l’atac i malgrat que en acabar la primera part el marcador estava 17 a 5, el CEU era un equip que es limitava a defensar-se per evitar la derrota.
En la segona part les coses començaren bé, i el marcador es posà en 17-10. El Joves Voltors controlaven el partit i tot al revés dels primers deu minuts el dominaven. Però novament, i en el moment que semblava que els Joves Voltors li donarien la volta al partit, el CEU va fer un assaig que semblava trencar el partit. No obstant això, la lluita no va acabar així. Els Joves Voltors varen seguir lluitant fins el final, però sense sort, només en l’última jugada s’aconseguí un assaig que deixà el marcador en 24-17.
El partit es va perdre, però gràcies a una gran temporada els Joves Voltors jugaran a primera, un merescut premi.

Dani Roca