santcu tgnsenior15nAhir dissabte 15 de novembre el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona va disputar el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana amb el Sant Cugat B. Amb la moral alta després d’haver guanyat la setmana passada a casa contra Santa Coloma RC, els Voltors, malgrat perdre el partit van fer un bon joc. Ho llegim a la crònica de Xavi Roca:

“Aquest dissabte a les 16h de la tarda a les instal·lacions de la Guinardera, els de Tarragona perdien per 32 a 13 contra el segon equip del Sant Cugat, el líder invicte de la Divisió d’Honor Catalana. Era un partit d’alta qualitat rugbística i d’equilibri de forces, que només es decantaria en favor dels locals en el darrer tram de la segona part.

Els Voltors mantenien l’ordre, la intensitat defensiva i les ganes de donar la sorpresa durant gairebé tot el partit, malgrat rebre una marca en el primer minut del partit, i dues més fruit de contraatacs desafortunats. Els de Tarragona placaven amb força i amb la pilota a les mans empenyien als de Sant Cugat a jugar moltíssims minuts a dins del seu camp.

Tot i la derrota, en l’ambient entre jugadors, cos tècnic, i grup desplaçat a Sant Cugat a acompanyar l’equip, es respirava la il·lusió de veure plasmat en un joc, a estones, de molta qualitat, el treball de tota aquesta temporada. El grup comença a fer-se fort, i la seva força comença a ser explícita. La setmana que ve l’equip descansa i, d’aquí dues setmanes jugarà a casa contra el Castelldefels, una oportunitat magnífica per despedir-se d’aquesta interessant primera ronda, guanyant a camp propi, amb públic propi, contra un rival d’una magnitud gens menyspreable. Felicitats, Voltors!!!”
Titulars: Joan, Paco, David, Adolfo, Albert, Arturo (millor placador), Eric (capità i millor Voltor del partit), Marcel, Guillem, Martu (millor “cagada” del partit”, un inversemblant xut ras a pals…), Txus, Matias, Jose, Firmo, Jere. Suplents: Chivi, Gaite, Titi, Marc, Jammin, Elo, Massagué, Jaime.