Ahir dissabte 1 de novembre el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona es desplaçà a Barcelona per disputar amb CEU el partit corresponent a la sisena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Catalana. Malgrat la derrota l’equip mostrà un salt qualitatiu considerable segons ens explica Xavi Roca a la seva crònica:

“Salt qualitatiu del primer equip del Rugby Tarragona ahir al camp del CEU, a Barcelona. El partit es presentava difícil, amb alguns canvis en l’alineació i la preocupació per l’aparent superioritat del rival. A més, era una incògnita si l’equip refaria la seva moral, després de les dues últimes derrotes.

Però la resposta dels jugadors era més que positiva. És cert que en la segona part la duresa en els placatges tornaria a ser l’assignatura pendent, fet que acabaria per decantar el partit en favor dels de la capital (33 a 12 en el marcador final). Però hi havia, en canvi, aspectes molts positius a valorar.

En primer lloc, el nombre de cops de càstig comesos decreixia notablement, fet que permetia als de Tarragona estar molt més presents en el partit, no concedint metres gratuïtament. Per altra banda, l’atac Voltor es desfeia de complexes, i començava a brillar, anotant dos tries i jugant molta estona a camp contrari.

Però, sobretot, l’equip mostrava una millora molt significativa en competitivitat. No és gaire probable que, al final d’aquesta primera volta, l’equip es classifiqui per jugar a la Primera Catalana. Però el progrés, fruit de la feina ben feta, comença a fer-se evident. Es tracta, sobretot, de continuar aprenent. I els resultats arribaràn segur. Vinga voltors!!!”.

Alineació. Titulars: Rocamora, Joan, Titi, Xavi B, Plana, Arturo, Erik, Marcel, Guillem, Firmo, Mati, Luis, David C, Martu, Eloi. Suplents: Chus, Eloi B. Jose, Jaime.