Abans del triangular Sènior jugat dissabte les categories més “petites” va jugar el seu particular Torneig Santa Tecla. Infantils, Cadets i Juvenils es van enfrontar al SITGES.

 

El renovat INFANTIL (U16) va donar una gran sorpresa doncs no s’esperava d’ells un joc tan potent defensivament i descarat en atac doncs l’equip té moltes novetats i ha patit bastantes baixes respecte el passat any amb molts jugadors que han passat al U18. L’equilibri es va mantenir gran part del partit i només en la segona part el SITGES va poder escapar-se en el marcador. El 0 a 17 final va deixar satisfets tant a jugadors com a l’equip tècnic, tot i que en la recta final es van desaprofitar més d’una ocasió per anotar i no deixar el marcador a zero. Destacar la participació d’alguns Alevins (U14) que van reforçar sense fer-se enrera als seus companys grans.

 

Els CADETS (U20) és la secció amb més jugadors i més conjuntada, tot i la marxa d’alguns jugadors importants al Juvenil. Així ho va demostrar imposant-se amb fermesa al SITGES per 26 a 12. Va ser un partit vibrant amb molta fortalesa defensiva i un joc obert dels VOLTORS molt efectiu. També, com en el partit anterior, l’equip va comptar amb reforços de la secció menor (U16) per deixar descansar alguns Cadets que posteriorment reforçarien el juvenil. L’afició local va disfrutar moltíssim!!

 

 

Els JUVENILS (U20) van ser els últims a saltar al camp amb uns quants U18 a les seves files que duien un fort desgast del partit anterior. Els U20 s’estrenen aquest any com a secció del Club i suposa l’èxit del CRT que arriba a tenir totes les seccions “promeses”. Aquest any el Juvenil no hauria de tenir problemes de gent però la marxa d’alguns dels millors jugadors a altres Clubs ha mermat el potencial de l’equip, tot i que ben aviat les noves incorporacions faran tornar el U20 a ser molt competitiu. El resultat final va ser de 12 a 29 pel SITGES que va ser superior amb un equip de major envergadura. Als VOLTORS no els hi va faltar agresivitat defensiva però el rival va aprofitar millor les qualitats.

 

No hem destacat cap jugador en particular perque el nivell de tots ells va ser molt alt i satisfactori i això dona grans esperances de futur per un CRT que cada dia reb nous jugadors als entrenaments.