Aquest cap de setmana del 20 i 21 de juny el Rugby Tarragona serà present en diverses activitats relacionades amb el nostre esport. El dissabte, els cadets, es desplaçaran a la platja de la Fragata a Sitges per participar un any més en el XXI Torneig Seven Rugby Platja que organitza el Sitges RC a partir de les 10 del matí.  Hi participen els segünets clubs: Badalona RC, Barça, CEU, Sitges RC, Granollers, Santa Coloma, CRUC i Tarragona.

Mentrestant, a Tarragona, entre les 11 i les 13h, hi haurà el segon entrenament de l’equip femení(Lady Vultures), a càrrec de l’entrenador del Primer Equip, Hervé Boulais, on s’espera mantenir, i fins i tot superar, el nombre de 35 noies que el passat 30 de maig van trepitjar el nostre camp.

El diumenge 21 serà el torn dels infantils (S16) que juntament amb els alevins de l’Escola del Rugby Tarragona, viatjaran a Sitges per participar en el Seven Platja, sens dubte una jornada divertida en què els Voltors gaudiran de la platja i el rugby.

A Tarragona, entre les 10 i les 14h, i a la platja de l’Arrabassada, es desenvoluparà la Festa de l’Esport Tarragoní organitzada pel Club dels Tarraconins i Tarragona 2017, un esdeveniment lúdico-esportiu on hi haurà tallers de diferents disciplines: vela, waterpolo, tennis platja, futbol platja, voleibol platja, rugbi i petanca. L’equip de Promoció del Rugby Tarragona ja té preparats els jocs i activitats per donar a conèixer el nostre esport en aquesta segona edició de la festa esportiva que l’any passat va aplegar més de 3.000 nens i nenes.