infantils santboi27sDissabte 27 de setembre els Sub16 i els Sub18 van jugar l’ultim amistós de pretemporada amb l’UE SantBoiana al camp del Tarragona. Malgrat perdre els partits ambdues categories, l’experiència de jugar amb els de Sant Boi va resultar molt gratificant. Ho llegim a les cròniques.

 

“Els sub16, encara desenvolupant-se com a equip i amb efectius escassos, tenia una difícil prova davant tot un Sant Boi, però una bona oportunitat per seguir aprenent.  Els visitants van demostrar tenir les coses ben clares des del mateix començament del partit, fent evident que no seria una jornada per tenir en compte el marcador final. Als tarragonins els hi va costar enllaçar unes quantes fases en atac fins que van millorar la disputa dels rucks, i gràcies a una jugada de bona continuitat i a l’aprofitament d’una recuperació van aconseguir fer les seves dues marques en un partit que ja estava sentenciat, tot i que gràcies a una certa superioritat a les touches i les melés els Voltors van gaudir d’una bona quantitat de possessions, sobretot a la recta final.

L’equip acaba així la preparació per a la lliga que comença la setmana vinent, deixant bones sensacions, però amb la llosa de no tenir jugadors suficients. Seguim treballant!” (David Garcia).

 

 

cadets santboi27s“Els cadets del Rugby tarragona van jugar l’últim partit de pretemporada contra l’UESantBoiana que es va presentar amb una barreja de jugadors dels 2 equips A i B de la categoria, cosa que no va significar que no hi hagués cohesió ni el joc d’equip que caracteritza tots els equips de Sant Boi. Els primers 20 minuts van ser d’avantatge pels visitants que van posar el marcador 0 a 12. Però a la segona part els Voltors es van treure la son de les orelles i començaren a treballar de valent la seva defensa. Malgrat això, el joc estàtic del Tarragona no va funcionar, i sense possessió de la pilota, van ser incapaços de desenvolupar el seu joc a la mà. El partit acabà amb un ajustat resultat de 12-19.”