Dissabte calent el que es viurà aquest proper cap de setmana a Tarragona amb el penúltim partit de la lliga de Primera Catalana entre el Rugby Tarragona i els Spartans de Granollers. Recordem que la taula està encapçalada, ara com ara, per Sitges RC amb 50 punts, seguits de Granollers amb 49 i Tarragona amb 47 i un partit jugat menys (amb Manresa RC que es jugarà el pròxim 23 de maig).

Els nois d’Hervé Boulais, que només han perdut un partit en aquesta segona fase de la lliga, tindran a favor la motivació de jugar a casa amb el suport de tota l’afició i, sobretot, la trajectòria ascendent que venen portant en els darrers partits. Molt malament haurien d’anar les coses perquè el marcador es capgirés a favor dels visitants, encara que en rugby, com en qualsevol altre esport, no es pot dir res fins a l’últim segon del partit.
No és d’estranyar doncs que la il·lusió de quedar primers sigui present, sense perdre de vista, però, l’imponent equip visitant que ha demostrat també al llarg de la lliga una molt bona trajectòria en la qual només ha perdut dos partits.

D’aquí a pocs dies en traurem l’entrellat de tot plegat. El partit es jugarà a les 18 h al Complex Educatiu de Tarragona i es preveu l’assistència d’un bon nombre de persones, no només de l’afició tarragonina, sinó també dels Spartans.
El mateix dissabte 16 de maig l’Escola del Rugby Tarragona rebrà als jugadors del Sel Vilanova i dels petits Spartans organitzant una petita trobada entre les 10 del matí i les 15 h de la tarda. Seguidament prendran el relleu els Old Vultures del Rugby Tarragona que a les 15 h jugaran un partit amb els veterans Old Wimbledonians RFC de Londres. Una jornada plena de rugby a Tarragona que no us podeu perdre tots els aficionats/des a aquest esport.

D’altra banda els nostres campions Sub16 de Segona Catalana el divendres marxaran cap a Vilajoiosa (Alacant) per participar en el Campionat d’Espanya de la categoria que organitza la Federación Española de Rugby.