sancugat tgn8nAquest dissabte 8 de novembre els cadets del Rugby Tarragona han disputat al Camp Muncipal de la Guinardera a Sant Cugat el partit corresponent a la sisena jornada de lliga contra el Sant Cugat B. Tot i només comptar amb 14 efectius, els Voltors han obtingut una ampla victòria per 22-48. Ens ho explica a la seva crònica Dani Roca:

“En la visita dels Joves Voltors al camp municipal de Sant Cugat semblava que les coses estaven complicades. Les lesions d’alguns jugadors, les malalties d’altres, han comportat un total de nou baixes, que han portat als Joves Voltors a presentar-se amb un total de catorze jugadors. No obstant, els nostres jugadors han fet de l’adversitat la seva força, i hem pogut veure un equip que ha sortit al camp molt concentrat i molt convençut de les seves possibilitats.
Al començament, el Joves Voltors han pres el control del partit, i només en cinc minuts han estat capaços de fer el seu primer assaig. Però els de Sant Cugat de seguida han volgut demostrar que no volien regalar el partit aconseguint un assaig i empatant en el minut vuit a cinc punts.  Els Joves Voltors, sabedors de la seva millor tècnica i joc en equip, en la jugada següent han tornat l’avantatge en el marcador amb un nou assaig.  La resta de la primera part els Joves Voltors han dominat el joc, defensant de forma ordenada amb una molt bona pressió i aprofitant totes les oportunitats per acabar a la mitja part amb un marcador favorable de cinc a vint-i-dos i joc molt bonic per part dels nostres.
En la segona part el Sant Cugat ha realitzat tres canvis per tal de canviar el sentit del partit, i fruit d’això als sis minuts de la represa ha aconseguit un nou assaig. Però poc temps després els Joves Voltors han tornat a fer una altre assaig i en el minut tornaven a col·locar la pilota a la línia d’assaig dels de Sant Cugat reforçant el seu domini. El partit no ha acabat sense que els dos equips fessin dos assajos més cadascú, en una lluita en la que els Joves Voltors han dominat un Sant Cugat que ha venut cara la seva pell, lluitant fins l’últim segon.
Ha estat un partit, tot i el domini dels Joves Voltors, molt emocionant i hem gaudit molt amb l’entrega dels nostres jugadors, i del joc en equip que han desplegat i les magnífiques jugades que han fet. Destacar l’Abdel, que cada vegada que ha empès ha fet retrocedir els contraris un bon grapat de metres; en Juanda que amb la seva tècnica i velocitat ha avançat molts metres, en Pol, que amb la seva picardia ha recuperat moltes pilotes, en Dani, que ha sabut portar caràcter lluitador a l’equip, en Pau, que ha aportat tranquilitat, serenor i control, i a més a més tota a resta ja que sense ells no haguéssim pogut gaudir d’un dels equips més prometedors dels últims anys i que cada cop és més a prop de jugar a Primera”.