torneiglh 13El passat dissabte 14 de setembre de 2013 els cadets (U18) del Rugby Tarragona es van desplaçar a L’Hospitalet per disputar un partit amistós en el marc del 29è Torneig Ciutat de l’Hospitalet 2013 contra l’equip local.

El partit es desenvolupà en tres parts, dues de 25 minuts i una última de 20. I també de tres temps va ser el partit dels Voltors: un primer, on van moure bé la pilota, i L’H no arribava a la nostra 22, que ens va portar a un parcial de 0-24 al minut 35; una segona part on el domini de la davantera local va ser abrumadora, on ens van dominar en el joc estàtic de touche i melé (15-24, minut 60) i un últim tram de bona defensa per arribar al marcador final de 15-31. Bon partit per a tothom.

Destacar el bon paper de  les noves incorporacions del nostre equip: Joan, David i Salva i també el partidàs del Nico, autor de tres marques. Els Voltors van acabar cansats, ja que era encara un partit de pretemporada, i l’equip local no ho va posar fàcil, però satisfets per la victòria i el joc ràpid desplegat en moltes fases del partit. Varen jugar: Quim, Alejo (5), Guillem, Dani, Pahissa, Dídac, David, Xavi, Juanda (5), Pau (6), Ricardo, Marc, Edu, Joan, Nico (15), Joaquim, Soto, Antonio i Salva conduïts per l’entrenador Leo Piñana. Actuaren de delegats Nuri  Gutierrez i Pau Fortuny.

En finalitzar l’encontre, i després del Tercer Temps, el president del Rugby Club L’Hospitalet, Domènech Rodríguez, lliurà un obsequi al Rugby Tarragona, representat pel seu vicepresident,  Emili Arias, i en presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Gràcies als amfitrions per la bona acollida i per poder haver gaudit d’una bona estona de rugby!