Després del descans que ha suposat el cap de setmana de la Castanyada, el proper dissabte 9 i diumenge 10 de novembre el Rugby Tarragona reprèn la seva activitat esportiva amb diversos enfrontaments en cadascuna de les categories.

El dissabte, es desplaçaran els equips U16 i U18 a Castelldefels i Badalona, respectivament, per jugar el primer partit de la segona fase de la lliga. A les 12h tindrà lloc el partit Badalona vs Rugby Tarragona a les pistes d’atletisme Paco Aguila de Badalona; recordem que el Badalona RC juga aquest any en aquesta categoria gràcies a un combinat amb jugadors del Santa Coloma RC. A les 14h. jugaran els U16 a les instal·lacions de Can Vinader de Castelledefels contra l’equip local.

Diumenge dia 10 de novembre serà el torn de l’equip sènior que en aquesta quarta jornada juga a casa a les 11 del matí contra els Gòtics RC que ocupen la quarta posició en la classificació.

L’Escola del Rugby Tarragona es desplaçarà a Barcelona al camp del CEU per participar en una trobada amb CEU i BUC. Competiran totes les categories des d’U6 a U14. 

Desitgem molta sort a tots els nostres Voltors, des dels més petits als més grans!