Benvolguts amics i amigues,

 

Ja tornem a tenir aprop la Trobada d’Escoles del Club de Rugby Tarragona i una vegada més us demanem que us animeu a col·laborar amb l’esdeveniment més important del Club.

Us passo una relació de les tasques que es desenvolupen aquest dia i, si us plau, apunteu-vos a la que us faci més gràcia. Apunteu-vos-hi ja que aquest any i a hores d’hora ja tenim 750 inscripcions!!! Per tant, us podeu imaginar, el volum de feina que això genera.

 

1.MUNTATGE

 

Divendres 09.03.2012 a la tarda/vespre. Cal muntar les dues barres del bar. Col·locar neveres, preparar estris, carregar-les. També cal portar cadires i taules del local social al Complex Educatiu i a Camp Clar. Preparar la zona de village. Preparar vestuaris i zones comuns.

 

2.BARRA

 

Dissabte 10.03.2012 a partir del les 8 del matí fins a les 17 hores aproximadament. Distribuir tot el material (begudes, entrepans, etc.) per facilitar al màxim aquesta activitat que és la que genera més ingressos.

Com que el servei de bar està obert tot el dia es genera moltíssima feina, i per tant es necessita molta gent. Us hi podeu apuntar ni que sigui un parell d’hores. El moment de més feina és al migdia quan es reparteix el dinar a tots els participants i la resta d’acompanyants també volen dinar.

 

Us recordem que aquest any tenim dues barres, una a Camp Clar, i l’altra al Complex Educatiu.

 

3.ENLLAÇOS AMB ELS CLUBS

 

Dissabte 10.03.2012 a partir de les vuit del matí i fins que acabin els partits. La tasca consisteix en acompanyar als clubs visitants en tot moment. Des que arriben amb l’autobus, indicar vestidors, portar esmorzar a mig matí, donar tiquets dels dinars i resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir. A mesura que aneu quedant lliures us podeu incorporar a la barra, si és necessari i us ve de gust.

 

4.BOTIGA

 

Dissabte 10.03.2012 a partir de les 9 del matí fins a les 17 hores. La tasca consisteix en vendre els articles promocionals del Club, controlar els ingressos i el merxandatge.

 

5.DESMUNTATGE

 

Dissabte 10.03.2012 a partir de les 17 hores. Aquesta és la tasca més ingrata ja que tots estem molt cansats però cal fer-la. Consisteix en tornar tot el material al local social i en deixar el Complex Educatiu i Camp Clar com si res no hagués passat.

 

Tots els col·laboradors hauríeu de portar la samarreta taronja que us vàrem donar l’any passat. Els nous col·laboradors, no patiu, us en donarem una altra (com veieu aquesta excusa ja no us serveix!!!).

 

Tots els col·laboradors teniu dret a esmorzar gratuïtament si veniu a partir de les 8 del matí fins les 11 hores. Se us donarà un tiquet.

 

Tots els col·laboradors teniu dret a dinar gratuïtament, se us donarà un tiquet per a poder fer-ho.

 

Com ja hem dit abans la barra és la nostra major font d’ingressos, és per això que us demanem seny i bona voluntat. Com veieu tots teniu dret a esmorzar i a dinar si col·laboreu. La resta de consumicions o àpats que vulgueu consumir aniran al vostre càrrec; us demanem que intenteu evitar fer passar un mal moment a les persones que estan atenent a la barra, aquesta no és una barra lliure, no ens ho podem permetre!!

 

Aquestes que hem relacionat són les tasques a les que us podeu apuntar. ANIMEU-VOS!!!

 

Aquest any i com a novetat, una vegada s’hagi acabat la Trobada, farem un berenar sopar al Local Social del Club per agrair la feina ben feta per tots vosaltres, xerrar i riure una estona i així descarregar-nos del volum de feina que haurem patit durant tot el dia.

 

Esperem una allau de respostes!!!!!

 

Podeu parlar amb el Diego, el Pere, la Coia o la Fina. També podeu retornar el correu indicant en quina tasca us agradaria apuntar-vos.

 

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!!