Lo succeït aquest cap de setmana es una fita en la història del Club. Els VOLTORS han competit en totes les categories en un mateix cap de setmana per primera vegada en els 25 anys del Club.

 

INFANTILS, CADETS, JUVENILS, FEMENÍ i SÈNIOR han disputat partit de Lliga i l’ESCOLA ha participat en una Trobada.

 

Durant la setmana semblava una tasca impossible per l’elevat nombre de persones implicades, no només jugadors, com entrenadors, delegats i coordinadors. EL RESULTAT HA ESTAT EXITÓS.

 

A primera hora de dissabte l’ESCOLA sortia direcció a Parets per disputar la Trobada organitzada pel XV Vallès. L’expedició la formaven 2 Babies i 13 Alevins acompanyats de Franco lesionat i amb les absències de Dani, Alejandro i Ivan. En un camp de reduïdes dimensions però amb un estat perfecte es va tenir que jugar en un format de 7. L’únic partit que es va jugar ens va enfrontar al BUC que ens va superar fàcilment per “pilleria”, ganes i millors qualitats individuals. Destacar que en una jugada de mala sort Jere i Rafa van impactar cap contra cap sortint malt parat Rafa amb un trau de dimensions que va necessitar de punts de sutura. Ànims Rafa.

Mentres l’INFANTIL viatjava cap a Sitges amb 18 efectius per disputar un partit molt complicat davant d’un dels grans de la categoria. Poca cosa van poder fer els U16 per aturar l’atac del SITGES caient per un clar 44 a 0. Aquesta derrota no suposa pel CRT renunciar a classificar-nos per primera i caldrà lluitar fort amb Barça i Gotics per aconseguir-ho.

 

El darrer partit de dissabte pel CRT va ser el dels CADETS que van viatjar amb 18 jugadors disponibles fins Girona per enfrontar-se al GEiEG. Els locals van sortir a per totes però en un error a cinc metres va ser aprofitada per la tres-quarts tarragonina que marcava sota pals. Tot i això, el GEiEG va seguir dominant el joc amb una davantera molt pesada i en pocs minuts va aconseguir empatar. A partir d’aquí la cosa va canviar i el CRT va controlar el partit amb molta continuïtat i joc desplegat i les marques es van anar succeint amb un joc brillant en què semblava que els de casa es limitaven a observar. Meles, touches i rucks van ser del CRT i les obertures a la línia ens feien guanyar molts metres. Al descans amb un 7 a 33 semblava un partit acabat, però a la segona part el GEiEG va tirar de coratge i poc a poc va anar posant el partit de cara. En 15 minuts ens va fer 3 marques i el marcador 22 a 35. Una exclusió temporal en les files del CRT va fer marxar el CRT del partit, però per sort els jugadors van començar a defensar bé tot iq ue no van tornar a dominar el partit. I així va acabar un partit que es va patir més del compte en un equip que no sap gestionar les victòries voluminoses.

 

A les 7 del matí de diumenge estava convocat el SÈNIOR per sortir cap a Badalona per enfrontar-se a els 10 hores contra ALELLA. Quines hores d’anar els 19 convocats pel món!!. Tot i la presència d’un equip de circumstàncies sense gaires tres-quarts, els VOLTORS van saber resoldre amb encert la seva visita al camp de l’ALELLA. El partit va començar amb el domini del nostre equip i així va ser quasi durant tot el partit a excepció d’alguns minuts de la primera part i el final de la segona on l’ALELLA va lluitar per fer una marca amb més coratge que encert. El TARRAGONA va començar transformant dos cops de càstig que van donar tranquilitat a l’equip que acavaria anotant 5 assajos i finalitzant el partit amb un clar 0 a 42, aconseguint també un punt bonus ofensiu. Això arrodoneix un bon començament de temporada que la setmana que vinent podria seguir sent millor davant d’un complicadíssim VILANOVA.

 

A les 11 hores ha estat el torn de les 8 jugadores del CRT que formen part del combinat CATALUNYA SUD format per jugadores del CRT, VALLS i VILANOVA. S’enfrontaven al ARPN en partit jugat com a locals al camp del SEL. Han caigut derrotades per un ajustat 0 a 5 després d’un únic assaig de les barcelonines.

 

L’últim partit del cap de setmana l’han jugat els JUVENILS, amb 18 efectius disponibles, que rebien al Complex Educatiu a L’HOSPITALET. Ha estat aquest l’únic partit jugat a Tarragona aquesta cap de setmana. El camp estava en perfecte estat tot i les fortes pluges. El partit no ha tingut gaire història i només certa apatia dels VOLTORS a evitat que L’HOSPI sortís apallissat. Resultat final 46 a 0. Com be ha indicat l’entrenador Fernando: “els més veterans, components també del primer equip, han jugat al ralentí”. Això no treu que s’hagi vist un bon partit però no jugat amb la mateixa intensitat que la passada jornada a Santboi. Aquesta victòria es un pas de gegant per poder disputar la 1a Juvenil en acabar la fase prèvia.

 

Com veieu ha estat un cap de setmana complert. La gran feina feta per tots els Delegats i Entrenadors ha estat vital per poder-ho fer realitat.

 

PROBA SUPERADA!!