escola1Aquest cap de setmana totes les categories del Rugby Tarragona tenen competició. Els partits comencen el dissabte 15 de març en què l’Escola es desplaçarà a Sitges per participar en una trobada amb l’escola del RC Sitges; els equips de sub8, sub10 i sub14 jugaran partits amb els jugadors i jugadores del RC Sitges.
El mateix dissabte, els infantils (Sub16) del Tarragona jugaran a casa contra Sitges B el partit corresponent a l’onzena jornada de la lliga de la seva categoria; es preveu aquest un partit disputat ja que el Tarragona ocupa el 6è lloc en la classificació i el Sitges el setè.
A les 14h els Sub 18 o cadets del Rugby Tarragona jugaran contra CNPN-Enginyers el partit corresponent a la desena jornada de la seva lliga; aquest encontre no hauria de presentar problemes als tarragonins que ocupen el segon lloc en la classificació mentre que els Enginyers van setens.

El diumenge 16 de març el Primer Equip del Rugby Tarragona es desplaçarà al Senglars Rugby Stadium de Torroella de Montgrí per jugar el partit corresponent a la setzena jornada de la lliga de Primera Catalana en la que militen ambdós equips; els  Senglars de Torroella ocupen el 6è lloc en la classificació mentre que els de Tarragona van vuitens.