triangular urv sel voltors14dLa festa del rugby no només són els tres temps que el conformen. Qualsevol que hi ha format part sap que, més enllà dels partits disputats, una sèrie d’intangibles fan que el cercle es tanqui sobre sí mateix, completant-ne el seu contingut.

Avui se’n disputaven tres, de partits; tots tres de quaranta minuts. Rugby Tarragona-Llops (29 a 0 pels amfitrions), Vilanova-Rugby Tarragona (0 a 27, també, pels voltors) i Llops-Vilanova (10 a 19 pels de Vilanova). Un petit torneig, doncs, que se l’emportaven els de casa. El seu entrenador, l’Hervé Boulais, declarava que “hay cosas buenas”, referint-se a les millores, tant en defensa com en atac.

Però no serà el resultat del torneig el que prevaldrà en la memòria col·lectiva dels presents a la jornada amistosa d’aquest diumenge al Complex Educatiu. De ben segur que pesarà més l’esplèndid gust de la fideuà d’en Dani Domènech i en Ricardo, excel·lents gourmets (i millors persones), que avui ens han honrat, cuinant per nosaltres. També es recordarà l’inèdita i exhuberant varietat de postres cuinats pels jugadors del Rugby Tarragona, o el gratificant treball en equip de tots els del club, per preparar, organitzar i recollir el tercer temps.

Esperem que els visitants, els llops de la Universitat Rovira i Virgili, i els del SEL Vilanova, rivals directes en la pròxima fase de la lliga, hagin marxat de Tarragona amb bon regust de boca. L’equip sènior s’acomiada fins al 2015, que és quan comença la Lliga de Permanència. Diumenge que ve, però, se celebra el dinar de Nadal del Club. Ens veiem allà!

Tarrago… na!

Xavi Roca