Aquest dissabte 17 de desembre s’ha celebrat la tercera trobada de l’Escola, aquest cop a casa nostra, al CRT. Amb un total de “27 VOLTORS” i un seguici de pares incondicionals disposats a gaudir d’una bona jornada de rugby on han participat QER, BUC, ARPN i CRT. La categoria Sub 8 ha comptat amb 9 jugadors: Pablo, Armau G, Àngel, Adrià, Juan, Genís, Dídac, Sean i Arnau M. Els BABIES han jugat 3 partits, dos d’ells contra el BUC format majoritàriament per jugadors U10 i un partit contra un combinat format per jugadors de QUÍMIC i POBLE NOU. Els mini VOLTORS han gaudit d’una jornada amb molt rugby i no han notat gens el consament tot i disputar 3 partits. Han lluitat molt i han fet alguna que altra jugada espectacular. La categoria SUB 14 ha comptat amb 18 jugadors: Xavi, Joan, Pol, Javier, Dani, Jere, Franco, Dima, Tymo, Pau, Enric, Juacu, Tyler, Rafael, Alejandro, Álvaro, Pol M i Albert.

El resultat del primer partit CRT 0-QER 31 ha estat conseqüència d’una defensa poc placadora, manca de pressió defensiva i fases d’atac on no s’ha aconseguit mantenir la possessió de la pilota. Cal destacar la gran diferència corporal entre alguns jugadors, fet que ha condicionat el resultat. El segon partit CRT 21 – ARPN 15 (Pol M 5 , Juacu 12, Tyler 4). Ha estat un partit molt emocionant on els petits VOLTORS han demostrat que quan volen saben utilitzar els recolzaments. El tercer partit CRT 0 – BUC 35 ha estat molt dur pels nostres VOLTORS, el cansament i la superioritat del rival han minat l’actitud dels nostres lluitadors al veure la gran dificultat per arribar a la marca contrària. Cal destacar la qualitat de joc del BUC. Tots els VOLTORS han jugat tres partits i alguns han ajudat al QER, demostrant una vegada més la passió per aquest gran esport que ens uneix a tots, el rugby. Les dues derrotes no són significatives, ja que el nostres SUB 14 en molts moments de la jornada han demostrat la seva millora pel que fa a l’atac i la defensa. Així doncs la valoració de la trobada ha estat molt positiva.

 

Ens entristeix comunicar la baixa d’uns grans jugadors del Segrià, Pol Martí (U14) i el seu germà Arnau Martí (U8). El CRT està molt agraït per aquests anys que hem compartit amb ells i els seus pares. Han estat un exemple de dedicació i esforç per jugar al rugby desplaçant-se cada entrenament des de casa a Lleida. Només dir-vos que això és casa vostra i fins ben aviat!!