senior marto 4octEl cap de setmana de l’11 i 12 d’octubre continua l’activitat intensa al Rugby Tarragona. El dissabte, a banda de l’entrenament habitual dels més petits del club, els Sub6 i els Sub8, al Complex Educatiu, els jugadors més grans de l’Escola de Rugby (de sub 10 a Sub14) es desplaçaran a Sitges per participar en la primera Trobada d’Escoles, on jugaran partidets les tres categories juntament amb el combinat SEL-Reus Deportiu, Sitges RC i Tarragona.

A Tarragona tindrà lloc una trobada de veterans amb un partit amistós entre els Old Vultures del Rugby Tarragona i els veterans de la UA Saverdun (França) a les 16,30h de la tarda al Complex Educatiu. El mateix dissabte els Sub18 es desplaçaran a Sitges per jugar el partit corresponent a la segona jornada de la lliga, recent estrenada el cap de setmana anterior, i que els va reportar la primera victòria contra RC L’Hospitalet.

El diumenge a Tarragona a les 11h del matí els Sub16 jugaran també el seu segon partit de lliga contra Gòtics RC; recordem que la setmana anterior els nostres joves Voltors van caure al camp del CEU. A les 12h del migdia el Primer Equip Sènior jugarà el partit corresponent  a la tercera jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana contra RC Cornellà. Els tarragonins ocupen avui per avui el cinquè lloc de la classificació amb 5 punts i els de Cornellà el vuitè amb 1 punt. Esperem que sigui un cap de setmana ben exitós per als nostres Voltors.