(fotos de Coia Escoda i Pere Grau) Ahir dissabte vam tenir una jornada plena de bones experiències. L’afició del CRT estava convocada per veureu en acció els nostres U16 i U18 davant d’un reptes importants. Mentres els INFANTILS jugaven l’anada de les Semifinals pel títol de 2a Infantil davant GÒTICS, els U18 tancaven la Lliga de Pimera Cadet rebent al SITGES buscant la 6a plaça final de la competició.

 

El INFANTILS van imposa-se al rival per 20 a 10 en un partit molt disputat i que un assig en el darrer segon de partit va fer justícia doncs minuts abans l’arbitre no va poder veure un assaig de sortida de melé i per tant no el va poder donar. Va ser mala sort i res més. El partit va estar molt equilibrat i al descans es va arribar amb un ajustat 3 a 5 després d’un cop anotat per Alejo i un assaig sobre el descans de GÒTICS. En els 10 primers minuts de la segona part els VOLTORS van anotar 2 assajos (15 a 3), amb mencío especial pel darrer doncs va ser una jugada de tot l’equip que recollint la sortida de mig camp feia anar la pilota de ma en ma fins arribar a la zona d’assaig. GÒTICS va retallar distàncies en el minut 60 (15 a 10). A 5 minuts del final els VOLTORS no van poder-se anotar un clar assaig però que l’arbitre no va poder veure doncs quan semblava que la pilota sortia per un costat de la melé va ser Alejo que per l’altra banda anotava i seguidament l’arbitre xiulava repetir la melé. Errada totalment comprensible doncs ningú s’esperava la sortida del 6 tarragoní. Però per sort pels VOLTORS en el darrer instant va arribar un últim assaig que posava distància en el marcador i deixava una bona però no determinant renda pel partit de tornada. Ara queda la tornada a la Foixarda on GÒTICS lluitaran molt i si ens relaxem podem sortir escaldats. Ànims VOLTORS!!

 

Els CADETS una hora més tard van jugar el seu darrer partit de la fase de lligueta de Primera Divisió rebent al SITGES. Va ser tot un espectacle defensiu i ofensiu dels VOLTORS en un partit que va començar equilibrat però que poc a poc va anar caient del costat dels VOLTORS fins arribar a un festival final de recuperacions defensives i assajos. Dels millors partits vistos aquesta temporada al Complex Educatiu. El duet de mitjos (Juanda i Guillem) van fer tot un recital de direcció de l’equip. La defensa va ser contundent davant una tres-quarts visitant amb molta envergadura i velocitat. El resultat final de 71 a 7 va ser fruit del gran joc dels VOLTORS i no de la inferioritat dels SITGES, un equip de qualitat. Les dues victòries en les darrers dues jornades han fet pujar el CRT de la 8a i darrera posició a la 6a, superant a SITGES i GEiEG, i darrera del BARÇA. Finalitzada la fase regular l’equip jugarà el proper cap de setmana el Play Off pel 5è-6è lloc contra el BARÇA. el partit es jugarà disasbte 27 a Barcelona però encara no coneixem els horaris.

 

Només ens queda felicitar els VOLTORS pel seu esforç i gran joc, i felicitar-nos tots perque seguim formant excel·lents jugadors que aniran donant més i més qualitat als equips superiors!!