422Aquest cap de setmana el Club Rugby Tarragona participarà amb l’equip dels Old Vultures, format per una vintena de jugadors, en el V Festival Rugbi de Barcelona, l’esdeveniment internacional de rugby XV veterans i femení de més ressò que es fa a Europa.

Amb el concurs de la Fundació Golden Oldies EGOR, el festival acull cada any una cinquantena d’equips i més de 1.000 jugadors i jugadores vinguts/des de tot Europa. La passió per la pilota ovalada aplega la gran família del rugby durant un cap de setmana difícil d’oblidar i ple d’emocions en el qual hi son presents la màgia i l’esperit del rugby.

El festival permetrà als Old Vultures del Rugby Tarragona jugar un mínim de tres partits contra equips europeus com França, Anglaterra o Irlanda però també amb equips del Marroc i Tunísia. El torneig, que es juga el dissabte 5 d’octubre, té la seu a Lloret de Mar (Costa Brava) i compta amb onze camps de gespa naturals ben situats i que han estat preparats per al festival i les seves activitats paral·leles.