Segona Catalana Sènior

Diumenge 3 de març 2013 al Complex Educatiu

VOLTORS CRT 11

CNPN ENGINYERS “B” 10

El partit ha començat be pels VOLTORS amb un assaig de Javier i un cop transformat per Jason en els primers 20 minuts, i desaprofitant una clara oportunitat per davantera. Mentres Marc ha entrar a la tercera línia per Andrés lesionat. ENGINYERS també jugava i ha tingut la seva oportunitat des d’una melé a 5 metres de l’assaig tarragoní que no ha estat marca per la bona defensa dels VOLTORS. Al descans s’ha arribat amb 8 a 0 pel CRT. Tot i començar forts la segona part, l’arbitre ens ha aturat totalment el joc. A més ENGINYERS s’ha llençat a l’atac anotant el seu primer assaig (8 a 5). En el minut 30 ha arribat el segon assaig visitant (8 a 10) amb els VOLTORS totalment desconcentrats. Sort hem tingut de les 2 errades de transformació del xutador d’ENGINYERS. Joan entra per Eloi i Roca entra per Massaguer. Per sort Jason ha anotat un fantàstic cop de càstig des de mig del camp que ha capgirat el marcador (11 a 10). Oso entra per Angel Luis i fins al final del partit a patir amb 2 cops en contra xutats a pals i fallats per ENGINYERS. Final agònic i victòria.

Ningú per part del CRT ha entès gaire bé l’actuació arbitral, l’equip s’ha descentrat, però el respecte a les decisions arbitrals ens fa deixar-ho aquí.

 

L’entrenador Diego espera que el equipo recuperi les bones sensacions i confesa que l’equip s’ha conjurat per a les 6 properes decisives setmanes.

 

Pel CRT han jugat: Massi (Roca), Paco, Jason (3+3); Liam, Angel Luis (Os); Riccardo, Andrés (Marc), Ek; Pau, Eloi (Joan); Luis, Jan, Jere, Agus i Javier (5).

 

La Lliga s’atura el proper cap de setmana i en quinze dies ens espera un importantíssim viatge al camp del CASTELLDEFELS. Tota la temporada es juga en aquest partit!!

 

Altres resultats de 2a Catalana:

SANTA COLOMA 0 PARETS 14

ALELLA 12 MARTORELL 17

VILANOVA 59 REUS 14

GARROTXA 19 CASTELLDEFELS 52