cadets hospi4octAhir dissabte 4 d’octubre l’equip cadet Sub18 iniciava la lliga de la categoria jugant a casa el seu primer partit contra RC L’Hospitalet, un partit emocionant i amb un final positiu per als nostres Voltors (25-24). Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“Aquest dissabte en camp dels Voltors vam assistir a l’estrena de l’equip Cadet contra el sempre perillós Hospitalet. Tot va començar amb força arribades dels joves Voltors a la vint-i-dos contrària, pero amb un Hospitalet força ordenat en defensa i uns Voltors que, tot i la possesio de la pilota, no acabaven d’entrar en el partit. D’aquesta manera, aprofitant dos cops de càstig varen arribar els primers 6 punts pels de Tarragona. Desafortunadament els de L’Hospitalet varen posar una marxa més i en cinc minuts varen fer dues marques i transformacions que capgiraren el marcador, i el col·locaren en un 6 a 14 que ens posar la por al cos d’una derrota sonada.
No obstant, en una molt bonica jugada que portaren la pilota des de la vinti-dos dels joves Voltors fins a la línia de marca de L’Hospitalet, deixant el marcador al final de la segona part en un 13-14 molt emocionant i que deixava les coses molt obertes de cara a la segona part.
En començar la segona part, un Hospitalet molt concentrat i uns Joves Voltors una vegada més faltats de concentració, va fer que els rivals arrivessin a la línia de marca en dues ocasions, però sense transformar, fet que al final del partit va marcar la diferència. Tot i que amb un 13-23 en contra, feia pensar que els Joves Voltors no serien capaços de donar la volta al partit, en els últims vint minuts, la millor forma física dels de Tarragona, i el fet que per fi es van posar de ple en el partit, portà a que en el minut 49 es fes una marca i en el minut 66 una altra amb transformació i que el marcador quedés en un 25-24 a favor dels Joves Voltors i a 4 minuts per al final del partit. 4 minuts d’infart on un Hospitalet amb l’orgull ferit no parava d’envestir contra la línia de marca dels Joves Voltors, que ara estaven ja molt concentrats i no permeteren que els passesin per sobre; minuts que acabaren amb un cop de càstig en contra que, per sort dels nostres cors, els de l’Hospitalet fallaren donant la primera victòria als Joves Voltors.
La setmana que ve els Joves Voltors jugaran contra el Sitges RC. Volem aprofitar per convidar a tots els pares, amics, socis i aficionats per tal que acompanyin als Joves Voltors en la seva primera sortida, un equip que tot i la seva joventut, promet moltes emocions aquesta temporada.”