Ahir dissabte 15 de març de 2014 els nostres Sub16 van jugar a a casa contra Sitges B; un partit emocionant en què els Voltors van aconseguir una ampla victòria, 59 a 12, sorprenent un cop més a tothom aquest equip jove. Ho llegim a la crònica de Pere Fortuny.

“Ahir els sub 16 del Rugby Tarragona es jugaven el que ningú s’esperava al començament de temporada, un lloc a les semifinals. I ho van aconseguir i amb molt bona nota. Superiors en tot moment i en totes les etapes del joc, bona defensa, bon joc de mà i velocitat en el moviment de la pilota.
Els Voltors van sortir al camp molt motivats i amb una gran intensitat que van aguantar durant tot el partit, això els va permetre ofegar el joc del Sitges que en cap moment va poder desenvolupar el seu joc.
Una vegada assolit l’objectiu, ara cal gaudir del moment i continuar fent tot el possible per guanyar els partits que queden. Agraïm especialment la col·laboració durant el partit, del Mati, Agus, Rubén, Espe i Artacho; moltes gràcies per la vostra ajuda, la millor manera de fer club!