Segona Catalana Infantil

Dissabte 26 de gener 2013

Complex Educatiu Tarragona

VOLTORS CRT 44

GEiEG 7

(crònica de David, entrenador U16, i fotos de Pere)

Victòria importantíssima la conseguida a casa contra GEiEG, un rival directe per les aspiracions d’un CRT que segueix la escalada de posicions a la 2ª Catalana.

El que es va plantejar com el partit més difícil de la temporada es va solucionar amb un resultat plàcid pels VOLTORS malgrat trobar davant un equip de grandissimes dimensions i amb molta agresivitat, recordant l’últim partit de la passada temporada quan el CRT es va proclamar campió de Lliga al camp del Geieg, relegant al rival a la segona posició final malgrat jugar el nostre equip amb 13 jugadors.

Davant d’un nombrós públic l’equip tarragoní seguí mostrant símptomes de millora i d’evolució, sobretot en la consecució de rucks (42 de guanyats vs 15 de perduts) i més de 30 placatges durant l’encontre, convertint-nos en un equip cada cop més fort en defensa. Durant la primera part van arribar les marques de Pol, Andrey, Borras, Torné i Alejo (1 transformació), i a la segona part de 2 de Riki i una més d’Alejo (1 transformació). Com sempre amb joc obert i a la mà amb molts suports des de la segona cortina d’homes. Resultat final de 44-7, amb bonus ofensiu.

La setmana vinent ens espera el que marquem com a el partit més important de la temporada contra el Sant Cugat B, on esperem seguir realitzant el bon paper i concentració que mostrem últimament.

Pel CRT van jugar: Guillem, Lembo, Llauradó; Dani, Hanrath; Alejo, Hugo, Andrey; Pol, Ricky; Torné, Soto, Borras, Limón i Gomis. Substitucions: Juaco i Adrià

>>LES FOTOS DEL PARTIT<<