cadets enginyers25octAquest migdia al camp de La Foixarda de Montjuïc, els cadets del Rugby Tarragona han disputat el partit corresponent a la quarta jornada de lliga contra CNPN Enginyers i l’han guanyat per 12-45.

Ens relata el partit Dani Roca a la seva crònica:

“Aquest dissabte el Joves Voltors han jugat a la Foixarda contra CNPN Enginyers un matx plàcid pels tarragonins.  El partit ha començat amb un assaig molt matiner dels Joves Voltors. Però tot seguit els Enginyers varen aconseguir un altre assaig. Tot feia pensar que el matx seria molt disputat; els Joves Voltors havien demostrat que eren capaços de trencar les línies del Enginyers, però la falta de concentració inicial dels Joves Voltors va fer que els Enginyers remuntessin i tornessin al partit demostrant que estaven disposats a aprofitar les seves oportunitats.
No obstant els Joves Voltors es varen centrar i de sobte va començar l’espectacle; tot i la voluntat dels Enginyers per remuntar, el Joves Voltors varen fer un total de quatre assajos i deixaren el marcador a la mitja part en un 7 a 26 que donava tranquilitat.
En el començament de la segona, amb uns Joves Voltors més tranquils i una mica fora del partit, els Enginyers varen aconseguir el seu segon assaig. Tot i això, i que els Joves Voltors no varen pitjar mai l’accelerador a fons, aquests varen aprofitar totes les seves oportunitats i els errors del contrari aconseguint tres assajos més i deixant el marcador en un 12-45 final.
Hem d’agrair l’esforç dels cinc infantils que han complementat l’equip fent una gran aportació sense que es notés en cap moment la seva edat.  També hem de destacar com a millor jugador de l’encontre al jove Andrey “el Ruso”, ja que ha estat lluitant tot el partit protagonitzant grans jugades i fent retrocedir als contraris en mauls i racks per tal de recuperar la pilota amb una actitud que reflexa la de la qualitat que tenen actualment tots els Joves Voltors.
La setmana que ve els Joves Voltors juguen a casa i volem aprofitar per convidar-vos a venir al camp a animar a aquests jugadors que ens ofereixen tan bon joc.”