sub18 hospiAhir dissabte 17 de maig els cadets del Rugby Tarragona es van desplaçar a L’Hospitalet per jugar el segon partit de la Copa Catalana després d’haver guanyat el cap de setmana anterior a Osona Crancs. El partit es va disputar a les instal·lacions de La Feixa Llarga a les 14,30h de la tarda i finalitzà amb la victòria dels Voltors i un marcador de 19-33.

L’encontre, que es preveia tens, es va iniciar amb un clar avantatge dels tarragonins en els primers minuts que van fer un assaig als 10 minuts i van transformar; al cap de tres minuts arribava un altre assaig i al cap de sis minuts el tercer que posava el marcador en 0-21. Els locals van reaccionar i abans de la mitja part van fer un assaig i els Voltors un altre, acabant aquest primer temps amb un  resultat de 7-28. La segona part va ser molt més intensa amb els locals que recobraren confiança i uns Voltors que van tenir uns primers minuts fluixos, tot i que van saber recuperar-se i tornar a donar ritme a l’encontre que finalitzà amb un resultat de 19-33.

Amb aquesta victòria els cadets passen a semifinals de la Copa Catalana que es jugaran el proper cap de setmana del 24 i 25 de maig.