1601284 186880518189432 1185343058 nAhir dissabte 25 de gener de 2014 els Sub 16 (Infantils) del Rugby Tarragona ens van sorprendre amb la victòria contra CNPN Enginyers a la Mar Bella. El partit que disputaren corresponia a la setena jornada de la lliga de segona en la que competeix aquesta categoria. La crònica del partit ha anat a càrrec de Pere Fortuny:

“Malament pintaven les coses ahir pels Voltors Sub 16, quan al lloc de concentració només hi van anar 14 jugadors i un d’ells lesionat. Així que, una altra vegada havíem de jugar amb dos jugadors menys quan ja semblava que aquest problema el teníem superat. Cal treballar més aquest tema i assegurar la presència als partits dels 19 o 20 jugadors que ara tenim.
Tot i la inferioritat numèrica, els Voltors van sortir al camp molt concentrats, i de seguida van imposar un ritme al partit que l’equip contrari no podia seguir, bona pressió, placatges, els rucks es guanyaven, en definitiva, tot força bé, d’aquesta manera van anar caient les marques del costat del Rugby Tarragona. Tot i la feblesa de l’equip contrari, els Voltors, que jugaven amb 2 jugadors menys, i una estona amb 3 menys, per l’expulsió d’un jugador, no van afluixar en cap moment. Felicitats nois, i recordeu que la feina ben feta, té les seves recompenses. La feina que es fa als entrenaments, es nota, i molt, als partits. Penseu que encara no heu fet res, tot està per fer, continueu treballant. Felicitats a tots, jugadors i entrenadors!”