infantils quimic8n

Ahir dissabte els S16 del Rugby Tarragona van disputar a casa el partit corresponent a la sisena jornada de la lliga contra Quimic ER obtenint una ampla victòria que deixà el marcador en 52-22. Llegim com es desenvolupà el partit a la crònica de David Garcia:

“El partit dels S16 d’aquest cap de setmana, davant el Químic ER, que és un rival directe en la lluita per assolir la primera categoria, ha tingut un desenvolupament  estrany, amb dos parts absolutament diferents. Només valia la victòria i aquesta es va aconseguir amb una bona primera meitat en què els tarragonins van passar per sobre dels visitants. La primera marca la van aconseguir els Voltors al minut u de partit i va esdevenir la tendència de l’encontre fins al descans. La pilota era dels locals i els assajos van anar succeint-se un rere l’altre, fins a un total de vuit. Per la seva banda, els visitants només van poder fer punts mitjançant un xut a pals en un cop de càstig. El Tarragona no estava fent el seu millor joc, sobretot en quant a la continuïtat de la pilota, però el bon treball al ruck i les dificultats dels rival a l’hora de placar van ser notoris.

A la segona meitat, però, tot va canviar. En principi el marcador abultadíssim donava tranquil·litat en quant al resultat final, però els del Químic van centrar-se més en el partit i els canvis que van fer van donar bons rendiments. D’aquesta manera van deixar a zero als locals durant tota la segona part, mentre que retallaven distàncies amb unes marques molt treballades. Malgrat que la victòria dels Voltors no va arribar a perillar en cap moment, la possessió de la pilota al segon període va ser, aquest cop, per als de Barcelona, provocant una certa desorganització defensiva dels liles que també afegia un desgast físic extra.

Una barreja de causes va provocar aquesta davallada del rendiment i treballarem en aquests aspectes. Tot i així, es va aconseguir una important victòria amb bonus en un partit que no es podia perdre. Enhorabona nois!”