seniors selCrònica del partit de diumenge 27 d’octubre (per Dani Roca)

El partit va començar amb els nostres una mica adormits, problema al que ja ens tenen acostumats, pero amb una bona defensa. Poc a poc i amb cada cop més empenta els Voltors van anar guanyant metres fins que al minut 24 en una gran jugada de tot l’equip van aconseguir el primer assaig. El partit llavors es va equilibrar fins a la mitja part amb un 10-3 al marcador.
A l’inici del segon temps el Vilanova va sortir amb molta empenta i en el minut 6 va aconseguir una marca que els tornava a posar en el partit. No obstant els Voltors van saber reaccionar i en el minut 13 aconseguiren un assaig que els allunyava en el marcador, no obstant des d’aquell moment fins al final del partit en què els de Vilanova feren un assaig en l’últim minut, l’encontre va estar molt equilibrat i nomes els cops de càstig aprofitats pels tarragonins van fer que el partit estés en tot moment a favor dels Voltors amb un resultat final de 23-15.
En aquest partit els Voltors han aconseguit la seva primera victòria merescudament i esperem que això faci que l’equip cregui en si mateix i sigui capaç de fer grans coses aquesta temporada.