senior dragons9nAhir diumenge 9 de novembre el Primer Equip afrontava a casa el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Divisió d’Honor Catalana contra Santa Coloma RC; després de portar tres jornades consecutives amb derrota, la victòria aconseguida suposà una injecció de moral per a l’equip dirigit per Hervé Boulais. Ens aporta la crònica en Xavi Roca:

“Aquest diumenge 9 de vovembre, al Complex Educatiu de Tarragona, l’equip sènior del Rugby Tarragona s’enfrontava als Dracs de Santa Coloma de Gramanet, en la setena jornada de la Divisió d’Honor Catalana.

Malgrat l’aparent comoditat de la victòria (26 a 7 en el marcador final, amb punt bonus ofensiu pels de Tarragona), el joc dels locals va ser irregular i, tot i les fases aïllades de qualitat, en molts moments va estar per sota del seu rendiment esperat.

Després d’aquesta victòria l’equip se situa amb 14 punts en la sisena posició, a quatre punts de la cinquena. Queden dos partits per acabar la primera volta, i la setmana que ve els de Tarragona es desplacen a Sant Cugat, per jugar contra el líder invicte de la categoria.

Guanyar seria important per les aspiracions de l’equip, i així no haver d’esperar a decidir el seu futur en l’última jornada. Molta sort a Sant Cugat. Vinga voltors!!!”.