Continua la bona ratxa del Primer Equip dirigit per Hervé Boulais que, una setmana més, ha aconseguit la victòria, aquesta vegada contra Castelledefels RUC a casa seva. En Xavi Roca ens explica com es va desenvolupar el matx a la seva crònica:

“La idea fonamental del treball en equip és que el rendiment conjunt del grup sigui superior al de la suma aïllada de les seves individualitats. Ahir, al camp del CRUC de Castelldefels, el primer equip del Rugby Tarragona va demostrar, una vegada més, que aquesta tesi, efectivament, dóna els seus resultats.
Els voltors començaven el partit amb baixes importants com les de l’Eric, l’Albert Plana o en Jere. I en pocs minuts, no tant per l’agressivitat inicial del rival, sinó per una inexplicable acumulació de cops de càstig en contra, els de Castelldefels anotaven el primer try del partit (7 a 0).
Però el conjunt voltor ha assumit la importància de ser un equip, i de treballar tots a un mateix nivell. Els jugadors entraven progressivament en el partit, i començava una lenta i treballada remuntada, transformant tres cops de càstig en tres arribades a la seva 22 (7 a 9).
En Marc Martorell, el 10 de l’equip, inconmensurable en el joc al peu en el partit d’ahir, no en tenia prou amb ser l’autor d’aquests nou punts, i firmava un espectacular xut, que només la màgia d’un immens Jammin seria capaç de recollir, per anotar un esplèndid try que posava el marcador en 7 a 14 a favor dels voltors.
Els de Castelldefels no es rendirien tan fàcilment, i es jugarien aleshores els minuts més intensos i disputats  del partit. Retallaven distàncies amb un try fruit d’una superioritat en la linia de tres quarts (12 a 14), i després que en Martu anotés un nou cop de càstig (12 a 17), en convertirien ells un també (15 a 17).
La batalla s’enduria i els cops de càstig queien d’un i de l’altre cantó. Però tot i continuar la igualtat en el joc, els de Tarragona sempre mantenien la iniciativa. Probablement el punt d’inflexió per decantar el partit en favor dels voltors seria la visceral marca d’en Jero (transformada, 15 a 24), de la qual als de Castelldefels els resultaria difícil refer-se.
Havia de ser fruit d’un error dels de Tarragona (que defensaven molt pobrement una touche a deu metres de marca), que el CRUC retallés de nou distàncies (20 a 24). Després d’això, els de Tarragona mantenien el cap fred i el domini del joc, fins que un últim cop de càstig a favor, novament transformat per en Martu, posava el marcador final en 20 a 27.
Un partit dur, disputat, i que els de Tarragona s’emportaven per la seva capacitat de jugar tranquils, de placar dur, per la seva superioritat en la línia de tres quarts, i per no deixar esbojarrar-se el partit. Una victòria importantíssima per encarar el tram final de la temporada depenent únicament d’uns mateixos per guanyar el campionat.
L’equip té ara dues setmanes de descans abans del pròxim enfrontament, a casa, contra el Manresa. Temps per recuperar lesionats, per mantenir la intensitat i concentració que ens ha fet arribar fins aquí, i per mirar de corregir els errors que encara es continuen produïnt. Amunt, voltors, amunt!!!”