Campionat Catalunya 2a Divisió

Dissabte 17 de novembre 2012

Poliesportiu de la Mar Bella

CNPN ENGINYERS 7

VOLTORS CRT 28

(crònica Dani Roca) Cinquè partit de Lliga i cinquena victòria pel RUGBY TARRAGONA i cinquena ocasió que sumem bonus ofensiu. El partit va començar amb el camp molt embarrat per la pluja i amb domini d’ENGINYERS que amb l’empenta de la seva davantera va mantenir els VOLTORS a la defensiva i sense reacció. En les darreres sortides ja comença a ser habitual un inici deixant el domini en mans del rival, fent patir a l’equip més del necessari. ENGINYERS va anotar el seu assaig en el minut 31, fent despertar d’una vegada per totes als nostres jugadors i començant la reacció a final del periode. Nou minuts després Titi va anotar el primer assaig del CRT finalitzant un atac per davantera, arribant-se al descans amb empat a 7.

Però la segona part va començar també amb el domini deels davanters d’ENGINYERS, tornant a posar en perill el resultat del partit. A més es va afegir una exclusió temporal que deixava els nostres en clar desaventatge, fent pensar que es complicava molt el partit. Però de sobte es va posar en evidència la superioritat física del CRT. Dues marques molt ben treballades pels davanters (Massi i Yoel) als minuts 56 i 74, i una cabalcada de 40 metres d’en Maty en el minut 80 van arrodonir una nova victòria amb bonus ofensiu.

 

Hem descobert el pes del liderat a la Lliga i hem estat patint gaire bé durant 60 minuts per la victòria. Som conscients que la línia entre la victòria i la derrota és molt fina, doncs fins als últims 20 minuts no es va demostrar la superioritat.

 

A partir d’ara el CRT és el lider invicte i l’equip a batre per part de tots. Ànims i felicitacions a tots els jugadors. Ara a pensar en el CASTELLDEFELS que ens visitarà el proper diumenge amb l’objectiu de guanyarnos.

 

CR Tarragona: Jason (8), Massi (5), Yoel (5); Liam, Angel Luis; Andrés, Paco, Riccardo; Pau, Agus; Albert, Jan, Jose, Jaime i Javier. Substitucions: Joan, Titi (5), Maty (5), Marc, Eloi, Marcel, Eloi i Sergi.