Arriben bones notícies pel primer equip del CRT. La competició de Segona Catalana no podia començar millor pels VOLTORS i ha estat amb gran remuntada i victòria davant PARETS en partit jugat aquest matí al Complex Educatiu. Els seguidors que ens hem aplegat avui per presenciar l’inici de a competició hem patit molt durant la primera part amb un CRT nerviós i amb molts dubtes en atac. Als 5 minuts de començar el partit ROCAMORA ha deixat el cap amb una forta contusió al cap. El CRT ha als 20 minuts però tot i anotar primer, ha vist com PARETS girava el marcador 

amb 2 assajos finalitzant la primera part amb avantatge pels visitants per 5 a 14. els VOLTORS han tornat del descans amb més agresivitat i l’entrada de JERKO els hi ha donat l’empenta que necessitava l’equip. S’han tret la pressió de sobre i han començat a jugar. Amb 2 assajos han capgirat el marcador. Un cop transformat del PARETS els hi ha tornat a donar avantatge però ha estat un miratge perque han començat a caure els assajos del CRT sense que el PARETS pugués aturar el joc per davantera dels VOLTORS. Gran segona part i fora nervis!!. Destacar en positiu l’estrena amb el Sènior d’AGUS que aquesta temproada ha pujat dels Cadets i ha fet un paper destacadíssim en la posició de Mig d’Obertura, i com a negatiu les moltes errades a pals, només transformant un dels assajos.

Pels VOLTORS han jugat: Joan (Carlos), Rocamora (Serres), Albertot; Andrés, Massa (Jerko); Kiko, Marcel i Plana; Àcid, Agus; Vives (Sergi), Jere, Lahuer, Chus (Nolla) i Plegue. Sense jugar: Iker.

Proper partit diumenge 9 a les 12 a casa davant ALELLA. Esperem més aficionats recolçant l’equip!!

 

Resultats 1a jornada (indicat amb “b” els punts bonus):

CNPN ENGINYERS vs GARROTXA RC -> 27b a 14

CORNELLÀ RC vs CR ALELLA -> 41b a 0

REUS DEPORTIU vs RC L’HOSPITALET B -> 5 a 51b

CR TARRAGONA vs CR PARETS -> 37b a13

UES C vs CA VIC CRANCS -> 63b a 7

 

[+info: Federació Catalana de Rugby]