Aquest cap de setmana serà dels que recordarem per sempre. Molt bones sensacions que en fan sentir orgullosos del CRT. Ahir els nostres CADETS van aconseguir una gran victòria a camp del GEiEG per 14 a 32 que recompensa la feina de l’equip que aquesta temporada ha patit molt en la Lliga més potent de totes. Aquesta victòria treu l’equip de la darrera posició del Primera Catalana Cadet i dona forces pel darrer partit de Lliga que es jugarà el proper cap de setmana a Tarragona rebent la visita del SITGES. A destacar el debut de Lembo i Villacampa (tots dos U16 de segon any) amb l’equip dels grans.

 

Aquest matí ha estat el torn del SÈNIOR que finalitzava el Campionat rebent el XV VALLÈS. Ha estat un partit duríssim i no ha estat fins a la segona part que els VOLTORS han imposat la seva superioritat, després d’arribar al descans perdent 10 a 13. Al final del match s’ha arribat amb un 29 a 13 pel CRT amb bonus ofensiu. Malauradament ahir el SEL va guanyar el seu partit també amb bonus i tot i l’empat en la classificació seran els blaus els que pujaran a Primera Catalana. Ha estat un dia especial amb algunes despedides.

Però l’estrella indiscutible del cap de setmana ha esta PAU MORENO aconseguint amb CATALUNYA U16 el Campionat d’Espanya imposant-se a la final a VALÈNCIA per 16 a 14. Pau ha jugat els 3 partits (Galícia, Madrid i València) com a titular i en la seva posició natural de 10. Podem ara dir amb orgull que tenim un altre “jugadoràs” que només li faltava un torneig com aquest per graduar-se. Felicitats PAU!!