1476085 217166491796481 289252936 nAquest matí de diumenge 1 de desembre de 2013 ha tingut lloc el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Primera Catalana entre els sèniors del Rugby Tarragona contra els Senglars de Torroella de Montgrí, amb un resultat de 22 punts a 12 a favor dels Voltors. Seguidament podeu llegir la crònica que ha anat a càrrec de Dani Roca:

“He tingut l’ocasio d’assistir a un partit molt igualat entre els Voltors, amb un gran joc a la línia, i els Senglars, amb una davantera molt potent. El partit ha començat amb una forta empenta per part dels Senglars, que no han aconseguit superar al Tarragona en els primers instants. Ràpidament els Voltors han anat recuperant iniciativa i en poc temps han fet dues marques amb un assaig, situant el marcador en un 12-0. A partir d’aquest moment el partit s’ha igualat fins els moments finals en què els Senglars, tot i la forta defensa del Tarragona han aconseguit un assaig i transformació que ha fet que el primer temps acabés en 12-7.
A la segona part els Senglars han començat amb el mateix impetu que a la primera, i aquesta vegada han sorprès als Voltors igualant el partit a 12. Des d’aquest moment fins al final del partit el joc ha estat molt igualat, i la major disposició dels Voltors a lluitar ha frenat al Torruella. Finalment gràcies, al joc a la mà del Tarragona, els Senglars han perdut el fons físic i el Tarragona amb una marca transformada i un cop de càstig ha deixat un marcador de 22-12 que s’ha lluitat molt”.