Dissabte 28 de febrer tindrà lloc al Complex Educatiu de Tarragona l’XI Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona que com cada any organitza el Club Rugby Tarragona, i que està considerada per la Federació Catalana de Rugbi una de les trobades d’escoles de rugbi més importants del territori català.

En aquesta edició participaran una dotzena de clubs vinguts de Catalunya, País Valencià i del Regne Unit. Gairebé 700 nens i nenes d’entre 6 i 14 anys que viatjaran a Tarragona per gaudir d’un dia de rugbi.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí en què està prevista la concentració dels participants. Cap a les 10 començaran els partits de les diferents categories que s’aniran jugant fins a primera hora de la tarda en què hi haurà el comiat i l’actuació de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Durant tota la jornada hi haurà entreteniment i esbarjo a l’Antiga Universitat Laboral amb servei permanent de restauració, botiga de marxandatge, estands d’entitats com Creu Roja i Tarragona 2017, tallers de pintura i maquillatge, espectacle de màgia  i zona d’inflables; diversió i rugbi assegurats per tot el dia.