L’any 2015 La Trobada es va dur a terme el dissabte 28 de febrer, es tractava de l’XI edició de la Trobada d’Escoles de Rugby Ciutat de Tarragona  que, un cop més, va ser tot un èxit, tant de participació, com d’organització. 

Els equips dels 12 clubs participants arribaren amb les seves famílies i entrenadors/educadors a partir de les 9 del matí; cap a les 10h s’iniciaren els partits que s’anaren desenvolupant ininterrompudament fins a les 15,30h; més de 100 partits jugats pels nens i nenes de les diferents categories des de S6 a S14 amb els temps de jocs marcats per la FCR per a cada edat.

A les 12 del migdia hi ha haver recepció d’autoritats amb l’alcalde de la ciutat de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros que va estar acompanyat del president del Rugby Tarragona, Andrés Lechuga, la directora de Serveis Territorials de la Conselleria d’Esports, Vicenç Abellan, gerent del Complex Educatiu de Tarragona, Joan Sanahujes, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i Pere Valls, vicepresident de Tarragona 2017.

A banda de la part esportiva, el públic assistent disposà durant tota la jornada de servei de restauració, zona de lleure i activitats per als més menuts: taller de manualitats, inflables i espectacle de màgia a càrrec del mag Giovanni.

A les 15,30 alguns membres de la Colla Jove Xiquets de Tarragona acomiadaren la jornada amb un actuació castellera que feu les delícies del públic assistent alhora que els S16 del Tarragona disputaven un amistós amb INEF Lleida.

Seguidament, Alex Satué, coordinador de l’Escola del Rugby Tarragona lliurà un petit obsequi als representants dels 12 clubs que aquest any ens van acompanyar que eren: Rugby Club Sitges, Barça, Valencia Rugby Club, Rugby Sales Viladecans, Club de Rugby Sant Cugat, Castelldefels Rugby Union Club, Los Taus d’Amposta RCTE, Manresa Rugby Club,  Falmouth RC, INEF LLeida, Unio Esportiva SantBoiana i Club Rugby Tarragona.

Un total de 684 jugadors i 112 entrenadors que s’aplegaren al Complex Educatiu de Tarragona per jugar a rugbi tot el matí. La jornada transcorregué sense imprevistos ni contratemps fet que encoratja als membres de la Comissió de la Trobada a començar a treballar en la del proper any.

Fotos

-Crònica