Aquests dimarts 1 de setembre han tornat els entrenaments regulars per a totes les categories de jugadors del Rugby Tarragona inclosa l’Escola de rugby.

Malgrat que l’activitat dels Voltors no s’ha aturat del tot en època estival, perquè en el mes de juliol hi va haver Tecnificació per als jugadors d’entre 16 i 18 anys, i en el mes d’agost hi ha hagut entrenaments de pretemporada a la platja de l’Arrabassada, més sessions de crossfitt, a partir d’avui comencen els entrenaments setmanals amb l’objectiu de preparar la temporada 2015-2016, que per als jugadors del Primer Equip comença el pròxim dissabte 26 de setembre,  en què disputaran el seu primer partit amb GEIEG al camp dels gironins. La resta de categories començaran la competició a primers d’octubre.

Els entrenaments seran dirigits pel cos tècnic del Rugby Tarragona i es reforçaran amb un seguit de partits amistosos que s’inicien aquest primer cap de setmana de setembre en què infantils, cadets i sèniors jugaran a la Guinardera amb Sant Cugat RC.