Aquest dissabte 12 de setembre els infantils també han viatjat a Castelldefels per jugar un amistós amb l’equip local. Llegim  com ha anat el partit a la crònica d’en Diego Orbaneja:

“L’infantil es presenta amb setze jugadors. L’ambient inicial una mica fred a causa de no haver pogut disposar d’un espai per escalfar,  els xavals no aconsegueixen ficar-s’hi de veritat. Comença el partit i es veu bé, suport, continuïtat i pressió en el joc curt i lentitud en l’obertura de pilotes. Guanyem les fases estàtiques i els rucks. Tenim més possessió i estem en el seu camp gairebé sempre. Però, de sobte, quan sembla que farem marca, apareix el seu quinze amb la pilota robada d’un ruck, agafa velocitat, dos, tres ruptures i marca.
I aquesta ha estat la dinàmica del partit, de les quinze vegades que hem arribat a la línia de marca contrària, només se n’han concretat dues i el quinze contrari n’ha fet  sis més, la resta ha quedat en temptativa.

El domini ha estat dilapidat entre el 9 i el 10, que no han sabut donar-li ritme ni espurna a l’equip. Experiència molt positiva ja que es tracta d’un tu a tu amb un equip de primera, però una llàstima de joc, avorrit i sense resultats en el marcador. Destacar la lluita de tots i la increïble adaptació dels nous jugadors. Dimarts seguim treballant. Un equip en progressió evident però que li fa falta pensar.”