Actuacions RESSO 2014
 
Durant l’any 2014 hi va haver mostres solidàries d’entre les que cal destacar, per exemple, les actuacions que es van dur a terme el cap de setmana del 18 i 19 d’octubre amb l’objectiu de donar suport a les associacions que lluiten contra el càncer de mama. La primera acció consistí en la realització d’un cartell que es va poder veure a través dels canals socials de molts clubs de rugby catalans; així mateix en el nostre camp es van dur a terme diferents activitats per donar suport a la causa com vestir als jugadors de rosa, tant si jugaven a casa com no, alguns amb samarretes, d’altres amb braçalets, guarnir el camp amb grans llaços rosa i organitzar un dinar solidari amb els infants i pares de l’Escola del Rugby Tarragona.
 
Durant el mes de novembre es va dur a terme una altra acció envers la causa del càncer, en aquest cas el que afecta a la població masculina (de testicles i de pròstata), unint-nos a la causa de Movember i creant un equip dels Voltors amb bigoti amb l’objectiu de conscienciar als nostres jugadors i alhora contribuir econòmicament a base de donatius. Tot i que l’aportació de l’equip ha estat modesta creiem que any rere any anirem sumant adeptes a la causa.
 
El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Des del Consell Català de l’Esport es va fer públic el Manifest del Món de l’Esport que el Rugby Tarragona va subscriure plenament.
 
El cap de setmana del 27 al 30 de novembre es va dur a terme a nivell de Catalunya el Gran Recapte d’Aliments per a ajudar a les persones necessitades de la nostra societat més propera. Des del club, el dissabte 28, aprofitant que dues categories jugaven a casa, es va fer recollida d’aliments que després es van portar al Banc d’Aliments de Reus.
 
El diumenge 21 de desembre de 2014 aprofitant que se celebrava el dinar de Nadal del Rugby Tarragona al que assistiren més de 100 persones, es van recollir aliments i joguines per als infants de la Fundació Casal l’Amic, una mostra més de la solidaritat dels Voltors del Rugby Tarragona.