Aquest dissabte 19 de setembre els cadets, infantils i sèniors acudiren al camp de Santa Bàrbara de Sitges RC per disputar el Torneig de Santa Tecla amb l’equip amfitrió. Els primers a jugar van ser els cadets que encara que van perdre van jugar un bon paper davant dels sitgetans. Ens ho explica a la seva crònica Jose Antonio Lahuerta:

El cadet del CRT finalitzava el dissabte 19 la seva sèrie de partits amistosos de pretemporada a Sitges, disputant el tradicional Torneig de santa Tecla. “Els Voltors” es van desplaçar amb la idea clara de demostrar al camp la bona evolució en el joc que s’ha anat veient en les anteriors trobades i entrenaments, i ho van demostrar amb un bon posicionament defensiu i una gran millora en l’organització i comunicació entre la davantera i els tres quarts, que els va permetre jugar de tu a tu amb un equip que la temporada passada militava una divisió per sobre dels tarragonins.
Espurnes de genialitat en atac i continus suports van permetre estar durant gairebé tot el partit a 5 punts per sota dels locals, encara que en els últims minuts la millor condició física dels de Sitges i la calor es van imposar, de manera que després d’una sèrie d’atacs eficaços, aquests es van imposar amb un enganyós 40-15.  Amb el Tarragona van jugar: Álvaro, Albert C., Abdel, Franco, Lisandro, Quim, Joaco, Albert, Jere, Óscar, Enric, Pol i Enric V.”