Ahir dissabte 26 de setembre el Primer Equip sènior va debutar a la lliga disputant el primer partit de la primera fase a Girona amb GEiEG. Els Voltors en sortiren derrotats per només cinc punts encara que amb bonus defensiu. La crònica d’en Xavi Roca ens explica com va anar:

“Si d’alguna cosa serveixen les derrotes és per aprendre’n. Dissabte, a camp del Geieg, va quedar palès que el posicionament defensiu en situacions de xut és una de les assignatures pendents en aquest principi de temporada. Tres de les marques dels de Girona es debien a aquesta mancança, a més d’alguns errors puntuals que sortien excessivament cars. Per altra banda, a deu minuts del final del partit l’empat era només a deu punts, mentre que a tres minuts era només a cinc: un punt extra d’agressivitat i competitivitat és molt probable que hagués resultat en victòria. Malgrat tot, hi ha moltes lectures que han de ser, per força, positives. Punt bonus defensiu que pot valer molt al final de la fase; joc de davantera superior i, en general, proposta de rugby atractiva i dinàmica, a estones molt superior a la del rival. Per no parlar de l’excel·lent rendiment d’un dels nous cadets, en Villacampa, autor ahir dels tres tries de l’equip. Si, com deia l’Hervé, aquest primer partit contra un equip consolidat a DHC havia de servir d’avaluació, tot i la decepció per haver deixat perdre una victòria que es va tenir a tocar, es podria dir que el grup progressa adequadament. La setmana que ve l’equip s’enfronta al Barça B, un dels favorits a liderar la categoria aquesta temporada. Una ocasió ideal per continuar progressant fins al nivell desitjat. Vinga voltors, no hem de parar de créixer, ara és el moment!”·

Alineació: Xavi R (Quico), Roberto (Paco), Adolfo (Xavi B), Massi, Adrián, Jose, Dani, Arturo (Marcel), Eloi (Luis), Martu, Juanda (Gaite), Ricardo (Agus), Mati (Pau M), Jere, Jammaina.