Aquest pròxim dissabte 3 d’octubre hi haurà plena jornada de rugbi a Tarragona perquè tres categories del Rugby Tarragona juguen a casa. Els primers a sortir al camp seran els cadets S18 que ho faran a les 14 h de la tarda per jugar el primer partit de la fase prèvia del Campionat de Catalunya contra Gòtics RC. Els S18 estan dins el grup B juntament amb BUC, Sant Cugat A, Osona Crancs, Químic ER, RC Cornellà i UE SantBoiana B.

A les 15,30 h jugaran els infantils S16, també contra Gòtics RC, el primer partit de la fase prèvia del Campionat de Catalunya de la seva categoria grup A. Els seus rivals seran: Castelledefels RUC, RC Hospitalet, SEL Vilanova, RC Sitges B, CR Sant Cugat A, UE Sant Boiana B i FC Barça.

A les 17 h el Primer Equip sènior afrontarà la segona jornada de lliga contra  FC Barça B. Recordem que la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’aquesta categoria començà el cap de setmana passat i que els Voltors van perdre contra GEiEG a Girona per cinc punts.

Entre les 11 del matí i les 13 h hi haurà l’entrenament regular de l’Escola de rugbi, que el dissabte anterior va gaudir de la primera trobada de la temporada amb l’escola del SEL Vilanova.

Una bona oportunitat per gaudir del nostre esport a Tarragona amb partits ininterromputs des de les 14 h del migdia fins a gairebé les 19 h del vespre.