Ahir dissabte 3 d’octubre s’inicià la primera fase de la lliga S16. L’equip Voltor que s’enfrontava amb el Gòtics RC disputà un bon partit encara que es traduí en una ajustadíssima victòria per només 1 punt de l’equip de casa. Ens ho explica Diego Orbaneja a la seva crònica:

“Primer partit de lliga i amb 22 jugadors, dels quals set era el seu primer partit. Dinar i visualització d’un partit junts. Reunió a l’aula, escalfament bo i a jugar.
Hi ha dues parts ben diferenciades, la primera dominada de cap a cap pel Tarragona amb un joc dinàmic i de suport en el qual l’aposta per posar els ràpids d’ala ha donat els fruits esperats i després de guanyar molts metres amb ells, recuperació de la pilota i obertura amb tot l’equip en suport. Així han caigut marca rere marca i molt bones sensacions. S’ha arribat al final de la primera part amb un resultat de 34-5.
Però a la segona s’ha vist que és un equip immadur perquè ha desaparegut l’ordre, el joc i tots volien entrar i jugar per lliure, en curt. Motiu que han sabut aprofitar el Gòtics per jugar a la curta amb els seus grans jugadors i s’han anat acostant al marcador fins a un perillós 34-33 definitiu. Felicitats per la victòria amb bonus encara que no s’ha sabut gestionar un avantatge de gairebé 30 punts. Seguim perdonant la vida i això es paga. Pròxim partit: Tarragona-Hospitalet a casa seva, prova de foc per aquest equip i les seves aspiracions
Aquesta setmana a treballar intensament i a seguir creixent que hi ha molt a aprendre. En cada partit pugem un esglaó i en baixem un altre. Arribarà el moment però cal provocar-lo. Força xavals !”