Ahir dissabte els Voltors S18 començaren temporada jugant el primer partit de la fase prèvia de la lliga a casa contra Gòtics RC. Amb una victòria solvent, el joc dels Voltors cadets entusiasmà tant al públic assistent com al cos tècnic. Ens ho explica Jose Antonio Lahuerta a la seva crònica:

“Primera jornada de lliga per als joves Voltors, que rebien dissabte passat als cadets del Gòtics Rugbi Club de Barcelona en el Complex Educatiu de Tarragona. L’equip local sortia al camp molt motivat, seriós, concentrat i decidit a marcar el ritme des del primer minut, demostrant en els primers placatges que el Gòtics hauria de patirsi volia apropar-se a la línia d’assaig.

Els primers deu minuts van ser intensos, amb els dos equips guardant bé l’ordre en el camp i intercanviant durs atacs que eren detinguts una vegada i una altra per les sòlides muralles defensives que van construir els jugadors. La iniciativa en el joc anava canviant contínuament, però va serel Tarragona el que va inaugurar el marcador gràcies a una impressionant galopada del seu segon centre, Oscar, que va esquivar  tots els jugadors que li van sortir al pas per anotar els 5 primers punts del partit.

El Tarragona es creixia llavors en atac i no afluixava en la pressió, destacant la labor del mig de melé Joaco, que va posar en dificultats al pack de davanters contrari en cada melé que va tenir ocasió i també  la del Jere, amb placatges guanyadors que provocaven errors i nervis que el Tarragona aprofitava per guanyar terreny i continuar el seu camí cap a la victòria. Poc abans de la mitja part Joel era sancionat amb una targeta groga que el va enviar sota pals durant 10 minuts per un placatge que l’àrbitre va entendre com a perillós; però el Tarragona no es va acovardir, i va seguir apretant amb un jugador menys; fruit dels esforços de tot l’equip van arribar els assajos d’Oscar, novament, de Joaquín, Lissandro i Abdel, deixant el marcador definitiu en un meritori 37-0, amb 5 punts gràcies al bonus en la classificació de lliga.

Cal destacar també l’actitud dels Gòtics, que en cap moment van acotar el cap, lluitant fins al final amb orgull, malgrat les lesions sofertes durant el partit, i que en més d’una ocasió va estar a punt d’emportar-se premi de la línia d’assaig del Tarragona.

Per part de Tarragona van jugar Álvaro, Albert, Abdel, Yanouk, Pau, (Juan Manuel) Franco, Lissandro, Quim, Joaco, Jere , Enric (Mario), Oscar, Enric, Pol i Joel.”