El dissabte rugbier a Tarragona tingué com a colofó el partit corresponent a la segona jornada de la prèvia en categoria sènior entre els Voltors i el Barça B que acabà amb una derrota ajustada per part del CR Tarragona tal com llegim a la crònica d’en Xavi Roca:

“Un dels problemes dels prejudicis és que no ens permeten avançar. Si ahir, enlloc de visualitzar amb excessiva convicció que el rival seria superior, el Rugby Tarragona s’hagués alliberat de la idea que la derrota seria inevitable, el resultat podria haver estat molt diferent.

Els de Barcelona portaven al camp de la Laboral un equip compacte però sense gaires recanvis. Els de casa, en canvi, sortien amb un quinze titular amb fins a nou novetats. Sorprenentment, però, el duel resultava molt igualat. Excel·lent actuació en posicionament defensiu i placatge, i millores en la verticalitat en l’atac. Resultat final: deu a quinze, i un bonus defensiu (el segon consecutiu) que pot ser determinant a final de fase.

La valoració és, com sempre, diversa. Per una banda, es repeteix el guió de Girona. Dos partits que es podrien haver guanyat i que, malgrat el bonus defensiu, erosionen al grup amb una certa dosi de frustració. Però, per altra banda, el fet que el nivell de l’equip sigui, en efecte, tan proper al de dos equips consolidats a DHC, dóna força i esperança per continuar treballant amb intensitat.

En quinze dies l’equip es desplaça a Lleida, per jugar amb INEF, finalista de la DHC de la temporada passada. Un molt bon partit per demostrar qui sóm i a on tenim ganes d’arribar.

Alienació: Joel (Quico), Roberto (Serres), Juanca (Adolfo), Massi, Xavi B (Adrian), Leandro (Paco), Dani, Arturo, Agus (Eloi), Pau, Gaite, Martu, Chus, Pollito, Rojas (Jammin).”