El pròxim cap de setmana tots els equips del Rugby Tarragona tornen a la competició després de la jornada de descans de la setmana anterior. El dissabte 17 d’octubre, tant els S16 com els S18, viatjaran a terres barcelonines per jugar els partits corresponents a la segona jornada de les seves lligues. Els Infantils o S16 ho faran a les 12,30 al camp de La Feixa Llarga, seu de L’Hospitalet RC amb l’equip local i els S18 a les 13,30h a La Teixonera, contra Químic RC.

Mentrestant a Tarragona entre les 11 i les 13h del matí els més petits del nostre club tindran la primera trobada de la FCR de les quatre que estan programades per aquest últim trimestre de 2015. Els Voltors de l’Escola del Rugby Tarragona jugaran amb el combinat SEL-Reus Deportiu.

I el diumenge a primera hora del matí el Primer Equip sènior viatjarà fins a terres lleidatanes per disputar el partit de la tercera jornada de lliga a les 12 del migdia al camp de INEF Lleida actual líder de la classificació i subcampió de la Divisió d’Honor Catalana la passada temporada. Els nois d’Hervé Boulais porten dos partits jugats i perduts encara que per pocs punts; com deia Xavi Roca a la seva última crònica serà el de Lleida “un molt bon partit per demostrar qui som i a on tenim ganes d’arribar.”