Segona jornada de competició per a l’equip infantil que ha viatjat aquest matí de dissabte a L’Hospitalet de Llobregat per jugar amb l’equip local i ha vestit de rosa per solidaritat amb les persones afectades pel càncer de mama. Uns primers minuts de glòria per als Voltors que finalment no han pogut aturar als del Barcelonès deixant el marcador en un dolorós 62-7. Ho llegim a la crònica d’un dels entrenadors de l’equip Diego Orbaneja:

“L’infantil s’ha desplaçat amb vint jugadors però tres baixes importants de l’equip habitual. Tot i així ha presentat batalla contra un Hospitalet amb una poderosa davantera i moltes ganes. Amb prou feines en un parell de minuts ja havien fet una marca però, a poc a poc, el Tarragona s’ha anat assentant i cada vegada els costava més entrar.  Al final de la primera part un CRT valent inicia una jugada que acaba en marca i deixa el partit obert amb un 22-7 esperançador.
Arenga i conscienciació que els pròxims deu minuts són claus per guanyar el partit, però el resultat és l’invers, i amb menys de deu minuts els locals fan quatre marques, davant la passivitat d’alguns jugadors. Es fan els canvis de tots els jugadors novells perquè agafin experiència. A partir d’aquí és un altre partit.
Remarcar que no es pot estar en el camp i no placar.  S’ha vist una millor organització defensiva i bones actuacions individuals. En general, quan les coses van malament n’hi ha alguns que desapareixen i això cal canviar-ho. Aquesta setmana caldrà fer un entrenament d’intensitat i agressivitat. Hi ha molt marge de millora.”