Segona jornada de lliga, i el cadet del Club Rugby Tarragona es desplaçava a Barcelona, per enfrontar-se en el camp de la Teixonera al Químic ER.
L’equip sortia al camp descentrat, sense trobar-se còmode i mostrant errors en la presa de decisions, pagant car en els cinc primers minuts el preu de no estar concentrats, encaixant un assaig dels locals per un robatori de pilota que van transformar sense problemes per posar-se 7-0 per davant. A continuació, un cop de càstig en contra era també anotat, pujant a 10 l’avantatge del Químic, presagiant una dura i inesperada derrota dels Voltors.
Però El Tarragona no es va enfonsar i va saber mantenir la calma per començar a jugar el seu partit quan corrien ja 10 minuts de la primera part; la comunicació entre les línies va començar a funcionar, els placatges tallaven tot intent d’avanç dels locals i les possessions de pilota del Tarragona es traduïen en avanços de la davantera, que una vegada i una altra guanyava metres per apropar-se amb perill a la línia d’assaig; Quim i Abdel penetraven la defensa local com a ariets contínuament. Al cap de 15 minuts, per fi, en Quim dipositava l’oval per posar els primers 5 punts en el marcador dels Voltors, que serien 7 després de la conversió de l’Óscar.
Aquesta marca va donar encara més confiança a l’equip, que es va créixer movent la pilota de costat a costat de la pista perquè la línia de tres quarts fes mal, i els assajos de l’Óscar, Jere, i dues vegades més l’Óscar, van arribar abans del final de la primera part per deixar un 10-38 al descans que premiava als afeccionats del Tarragona que s’havien desplaçat per veure l’encontre.
En la segona part Albert Cornelles abandonava el camp per deixar pas a Enric Roda, Pau ho feia per Javi Muñoz i Enric Vallduví per Samuel, però la dinàmica de l’equip no va canviar, aconseguint anotar Albert Moreno, Lisandro i novament Quim per un 10-53 que donava els 5 preuats punts als joves cadets de Tarragona, que es mantenen així en la part alta de la classificació.

Per part del Tarragona van jugar: Álvaro, Albert (Enric Roda), Abdel, Pau (Javi Muñoz), Juan Manuel, Lissandro, Víctor, Quim, Joaco, Albert, Jere , Óscar, Mario, Pol i Enric.

José Antonio Lahuerta