El calendari que li ha tocat al Tarragona aquest any en la primera fase de la competició és, en realitat, força bo. Tot i no haver tastat la victòria encara, jugar de bon principi contra tres dels millors equips de la Divisió d’Honor Catalana de l’any passat (la categoria on l’equip aspira a pertànyer), dóna molta informació a l’equip tècnic i configura un llistó molt definit per superar.

El Lleida era el rival més dur de tots. Un equip compacte, dinàmic i fort que ha acabat emportant-se el partit (32 a 15) amb justa superioritat. El duel, però, no ha estat massa desequilibrat. L’organització defensiva i l’atac dels de Tarragona ha estat a un nivell, a estones, excel·lent. Durant uns minuts el resultat era d’un ajustat 24 a 15. Una llàstima perquè, de no haver-se produït un cert nombre d’errors puntuals (errors que es paguen molt cars amb rivals com el Lleida), l’equip podria haver-se emportat el bonus defensiu.

El discurs de l’Hervé al final del partit era esperançador. Després d’haver perdut peces claus de la temporada passada, l’equip es troba encara en fase d’adaptació al sistema de joc dels nous jugadors. Si aquests tres partits representen el nivell de la Divisió d’Honor Catalana, i continuem treballant més i millor als entrenaments, no hi ha cap dubte que, a final de temporada, aquestes tres derrotes contra aquests tres equips, fàcilment poden convertir-se en victòries. Vinga voltors!

Els nostres jugadors d’avui. Titulars: Xavi, Roberto, Juanca, Massi, Beltran, Arturo, Quico, Dani, Eloi, Martu, Ricky, Jere, Luis, Jaume, Jammin; Suplents: Paco, Adolfo, Leandro, Gaite, Pau, Agus, Rojas, Jesus.

Xavi Roca